Vi støtter Shetland Race

Fish Me er stolte bronsepartnere til årets Shetland Race, og det er det mange gode grunner til. På forespørsel fra arrangørene om hvorfor vi ville støtte opp om arrangementet, svarte vår Daglige leder, Arnfinn Djukastein, følgende:

1. Samarbeid og fellesskap:

Shetland Race er ikke bare en seilregatta; det er et samfunn av seilere, entusiaster og deltakere som deler lidenskap for havet og eventyr. Fish Me benytter havet som grunnlag for våre retter som serveres til seilere som skal til Shetland, og bidrar derfor ikke bare som partner, men også til å mette de mange deltakerne.

2. Markedsføring og synlighet

Shetland Race tiltrekker seg deltakere fra hele verden, inkludert erfarne seilere og entusiastiske tilskuere, og som partner får vi eksponering gjennom arrangementets markedsføring, nettsider og sosiale medier. Dette kan øke restaurantens synlighet og tiltrekke nye kunder, både før og etter Shetland Race 2024.

3. Miljøbevissthet og bærekraft

Fish Me kan bruke partnerskapet som en mulighet til å fremme miljøbevissthet og bærekraftige tiltak, for eksempel å redusere plastforbruket og fremme bevaring av havmiljøet.

4. Kundelojalitet og engasjement

Deltakere og seilere er ofte lojale kunder som setter pris på bedrifter som støtter deres lidenskap, og nettopp ved å støtte Shetland Race kan Fish Me bygge sterke bånd med denne målgruppen og skape et positivt omdømme.

Velkommen til et hyggelig måltid hos oss både før, under og etter Shetland Race 2024!

Logo Fish Me

Kontakt oss

Strandkaien 3
5013 Bergen
Tlf: 450 23 000
E-post: bookings@fishme.no

Våre åpningstider

Restaurant og Sushi

Mandag - Søndag 12-23

Fiskebutikk, Bakeri og Snack

Mandag -Søndag 09-19

Fish me i sosiale kanaler