Meny
Se vår rikholdige restaurantmeny
Vi har fått helt ny meny! Sjekk ut det store utvalg av deilige retter fra både sjø og land.
FORRETTER

Norske østers | 229
Serveres med mignonettesaus og sitron, 2 stk
Franske østers | 229
Serveres med mignonettesaus og sitron, 3 stk
Gratinerte østers | 229
Franske østers, gratinert med fløte og lokal ost, 2 stk
Gravlaks | 195
Vår egen marinerte laks, servert med sennepssaus og flatbrød.
Røkt fisk | 195
Et utvalg av våre røkte og marinerte spesialiteter. Serveres med tartarsaus, makrellmousse og flatbrød
Lokale smaker ost | 220
Et utvalg av lokale oster, servert med multesyltetøy og flatbrød
Lokale smaker kjøtt | 220
Et utvalg av lokalt kjøtt og spekepølser servert med flatbrød
Pannestekt kamskjell | 199
Serveres med beurre blanc saus og toppet med laksekaviar
SUPPER

Bergensk fiskesuppe | 199
Toppet med juliennegrønnsaker. Serveres med brød og smør
Skalldyrsuppe | 289
Toppet med juliennegrønnsaker. Serveres med brød og smør
SALATER

Sjømatsalat | 299
Håndpillede reker, røkt laks og skagensalat. Toppet med kaviar, granateple, cherrytomater, agurk og sitron. Serveres med brød og smør.
Røkt hval | 299
Ruccola, blåmuggost, rødløk, valnøtter, syltet pære og søt chilisaus. Serveres med brød og smør.
Fish Me Skagen | 279
Vår egen skagenrøre serveres på en seng av ruccola og toppet med kaviar. Serveres med brød og smør.
Vegetarsalat | 199
Lokal ost, kikerter, valnøtter, rødbeter, kål, syltet rødløk, granateple og peppersaus. Serveres med brød og smør.
HOVEDRETTER

Ovnsbakt hvit fisk
Lysing/Brosme/Lyr | 365
Serveres med ovnsbakte poteter, brokkolini, buere blanc, sprø sjøsalat og crunchy urtepanko.
Torsk/Piggvar/Kveite/Breiflabb | 475
Serveres med bakt potet, spinat med soltørket tomat, pinjekjerner, ertepuré og ørretkaviar.
Ovnsbakt laks | 445
Serveres med potetmos, asparges, hollandaise og sitron.
Vegatarpasta | 295
Pappardelle pasta med brokkolini, persille og lokal ost. Serveres med hvitløksbrød.
Pasta a la Fish Me | 329
Pappardelle pasta med kremet sjømatsaus, blåskjell, reker og persille. Serveres med hvitløksbrød.
Kremet blåskjell | 299
Blåskjell i kremet hvitvinsaus. Servert med hvitløksbrød.
Spicy blåskjell | 299
Blåskjell i kremet chilisaus. Serveres med hvitløksbrød
Fish & Chips | 289
Serveres med pommes frites, salat, vinaigrette og tartarsaus.
Helstekt fisk | 495
Serveres med bakt potet, spinat med soltørket tomat og tartarsaus.
Klippfisk | 475
Serveres med bakt potet, asparges, ertepuré og bacon.
Entrecôte | 399
Serveres med bakt potet, asparges og rødvinssaus.
Hvalbiff | 435
Serveres med potetmos, karamelliserte rotgrønnsaker, eple og rødvinssaus.
Alle hovedretter kan lages som halv porsjon til barn.
Du kan også velge fritt fra våre akvarier og fiskedisker – tilberedes etter dine ønsker med valgfritt tilbehør.
SKALLDYR

Reketallerken | 395
Med sitron, majones og brød
Krabbeklør | 599
Med majones, sitron, salat og vinaigrette. Serveres med brød
Krabbekjøtt | 445
Med majones, sitron, salat og vinaigrette. Serveres med brød.
Lokalfanget sjøkreps |
1 pers. 590 /2. pers 1100
Grillet med hvitløksmør. Serveres med aioli, salat, vinaigrette og brød.
Norsk hummer |
1 pers. 1200/2. pers. 2290
Norsk hummer fra akvariet vårt. Dampet naturell eller gratinert med hvitløkssmør. Serveres med hollandaise, salat, vinaigrette og brød.
Kongekrabbe
1 pers. 1350/2. pers. 2590
Dampet kongekrabbe med hvitløk- og tangsmør. Serveres med hollandaise, salat, vinaigrette og brød
Nordatlantisk tallerken
1 pers. 695/2 pers. 1290
Snøkrabbe, krabbeklør og reker. Serveres kaldt med aioli, sitron, salat, vinaigrette og brød
Fjordtallerken
1 pers. 995/2 pers. 1900
Dampet snøkrabbe og sjøkreps med hvitløk- og tangsmør. Krabbekjøtt og kremet blåskjell. Serveres med aioli, sitron, salat, vinaigrette og brød.
Vikingtallerken
1 pers. 2090/2 pers. 4100
Dampet kongekrabbe, norsk hummer og sjøkreps med hvitløk- og tangsmør. Franske og norske østers, stekte kamskjell med kaviar. Serveres med aioli, hollandaise, salat, vinaigrette og brød
BURGERE

Lakseburger | 279
Vår hjemmelagde lakseburger med salat, tartarsaus og syltet rødløk. Serveres med pommes frites.
Biffburger
Vår hjemmelagde burger med salat, bacon, ost, tomat, syltet rødløk og aioli. Serveres med pommes frites
Fish Me signatur burger
Vår hjemmelagde hvit fiskeburger med agurk, syltet rødløk og tartarsaus. Serveres med pommes frites
Vegetarburger
Vegetarisk burger med salat, tomat, syltet rødløk og aioli. Serveres med pommes frites.
TILBEHØR OG SAUSER
Pommes frites | 69
Ovnsbakte poteter | 79
Potetstappe | 79
Grillede grønnsaker | 99
Brød med smør | 60
Glutenfritt brød | 60
Brokkolini | 79
Salat | 79
Beurre Blanc saus | 49
Rødvinssaus | 49
Hollandaise saus | 49
Aioli | 35
Chillimajones | 35
Tartar | 35
Majones | 25
Sjøgressmør | 30
SNACKS

Kylling vårrull | 89
2 stk. Serveres med sweet chili saus
Grønnsak vårrull | 85
2 stk. Serveres med sweet chili saus
Krabbe vårrull | 99
2 stk. Serveres med sweet chili saus
Kylling karaage | 99
4 stk. Serveres med sweet chili saus
SMØRBRØD

Reker | 269
Håndpillede reker, majones, sitron, agurk, smør og salat. Toppet med prinsessekaviar.
Laks og eggerøre | 249
Røkt laks, eggerøre, smør, salat og agurk.
Fish Me Skagen | 229
Vår egenblandede rekesalat, agurk, smør, sitron og toppet med prinsessekaviar
DESSERT

Assortert iskrem | 99
Velg 2 kuler
Sjokoladefondant | 145
Servert med iskrem
Eplekake | 135
Servert med iskrem
Pekan pai | 129
Servert med ferske bær
Assortert kakeutvalg | 139
Spør vår servitør om dagens kakeutvalg
Ble du sulten nå?

Kontakt oss
Strandkaien 3
5013 Bergen
Tlf: 450 23 000
E-post: bookings@fishme.no
Våre åpningstider
Restaurant og Sushi
Mandag - Søndag 12-23
Fiskebutikk, Bakeri og Snack
Mandag -Søndag 09-19