Meny
Se vår rikholdige restaurantmeny
Vi har et stort utvalg av deilige retter på menyen fra både sjø og land.

Forretter
01. NORSKE ØSTERS | 229,-
Serveres naturell med mignonette saus og sitron, 2 stk.
02. FRANSKE ØSTERS | 199,-
Serveres naturell med Princess Caviar og sitron, 3 stk.
03. GRATINERTE ØSTERS | 249,-
Norske østers, gratinert med champagnesaus og lokal ost, 2 stk.
04. CEVICHE | 205,-
Marinert kveite, serveres med salat, søtpotet chips og lime.
05. GRAVLAKS | 185,-
Vår egen gravlaks, serveres med sennepssaus og flatbrød.
06. RØKT FISK | 185,-
Et utvalg av våre røkte og marinerte spesialiteter fra eget røkeri.
Serveres med pepperrot krem og flatbrød.
07. LOKALE SMAKER | 185,-
En smak av lokal spekemat, ost og syltetøy. Serveres med flatbrød.
08. PANNESTEKT KAMSKJELL | 199,-
Serveres med champagnesaus og rosé pepper toppet med lakserogn.
09. PANKOPANERTE KRABBEBOLLER | 149,-
Serveres med salat, wasabimajones og Fish Me signatursaus.

Supper
10. Bergensk fiskesuppe | 185,-
Toppet med grønnsaker julienne. Serveres med smør og brød.
11. Skalldyrsuppe | 255,-
Toppet med grønnsaker julienne. Serveres med smør og brød.

Salater
20. SJØMATSALAT | 249,-
Blandet salat, håndpillede reker, røkt laks og skagenrøre. Toppet med kaviar, granateple, pico de gallo, agurk og sitron. Serveres med brød og smør.
21. RØKT HVAL | 249,-
Ruccola, blåmuggost, rødløk, valnøtter, syltet pære og pæregele med chili. Serveres med brød og smør.
22. SKAGENSALAT | 249,-
Vår egen skagenrøre, servert på en seng av ruccola. Toppet med kaviar. Serveres med brød og smør.
23. VEGETARSALAT | 199,-
Blandet salat, lokal ost, kikerter, valnøtter, beter, grønnkål, syltet rødløk, granateple og peppersaus. Serveres med brød og smør.

Hovedretter
30. OVNSBAKT HVIT FISK
Serveres med karamelliserte gulrøtter, ovnsbakte poteter, konfiterte cherrytomater og beurre blanc saus.
Velg mellom:
Torsk, piggvar, kveite eller breiflabb | 395,-
Lysing/brosme/lyr | 340,-
31. PASTA LINGUINE A LA FISH ME | 265,-
Linguine med blåskjell, kamskjell og reker i kremet spicy saus.
32. OVNSBAKT LAKS | 349,-
Serveres med potetmos, syltet agurk, konfiterte cherrytomater og pepperrotkrem
33. KREMET BLÅSKJELL I HVITVIN | 239,-
Serveres med hvitløksbrød
34. SPICY BLÅSKJELL | 239,-
Kremet peppersaus. Serveres med hvitløksbrød.
35. FISH N`CHIPS | 245,-
Serveres med pommes frites, salat og tartarsaus.
36. HELSTEKT FISK | 399,-
Serveres med salat, ovnsbakte poteter, sitron, asparges og beurre blanc saus. Spør din servitør om dagens fisk.
37. KLIPPFISK | 389,-
Serveres med selleripuré, ovnsbakte poteter, asparges, surret i bacon og konfiterte cherrytomater.
38. HVALKJØTT | 335,-
Serveres med potetpuré, karamelliserte rotgrønnsaker, sauterte epler og kremet soppsaus.
39. REINSDYR | 485,-
Serveres med potetpuré, karamelliserte rotgrønnsaker, kremet soppsaus og tyttebærsyltetøy.
40. ENTRECÔTE | 369,-
Serveres med selleripuré, ovnsbakte poteter, asparges surret i bacon, konfiterte cherrytomater og kremet soppsaus.
41. VEGETAR PASTA LINGUINE | 235,-
Linguine med kremet soppsaus, toppet med ost og persille.
Alle retter kan lages som halv porsjon til barn.
Du kan også velge fritt fra våre akvarier og fiskedisker – tilberedes etter dine ønsker med valgfritt tilbehør.

Skalldyr
50. REKETALLERKEN | 345,-
Ferske reker. Serveres med brød, sitron og majones.
51. KRABBEKLØR | 445,-
Nykokte krabbeklør. Serveres med brød, sitron og majones.
52. NORDATLANTISK SMAK | 1 pers. 650,- | 2 pers. 1200,-
Snøkrabbe, krabbeklør, ferske reker og sjøkreps. Serveres kald med salat, brød og aioli.
53. NORSK KONGEKRABBE | 1 pers. 800,- | 2 pers. 1500,-
Dampet kongekrabbe toppet med hvitløkssmør. Serveres med salat og brød.
54. SPESIALTALLERKEN | 1 pers. 850,- | 2 pers. 1600,-
Dampet snøkrabbe og sjøkreps med hvitløkssmør. Krabbeklør, ferske reker og kremede blåskjell. Serveres med salat, brød og aioli.
55. NORSK HUMMER | 169,- pr. hg.
Levende hummer fra våre akvarier. Steames naturell eller gratineres med hvitløkssmør.
56. LOKALFANGET SJØKREPS | 1 pers. 520,- | 2 pers. 950,-
Grillet med hvitløkssmør og blåmuggost. Serveres med salat og aioli.
57. LUKSUSTALLERKEN | 1 pers. 1000,- | 2 pers. 1900,-
Dampet kongekrabbe, hummer og sjøkreps med hvitløkssmør. Østers og kremede blåskjell. Serveres med salat, brød og aioli.
58. DEN ULTIMATE VIKINGTALLERKEN | 1 pers. 2100,- 2 pers. 4100,-
Kongekrabbe med tangsmør, snøkrabbe, norsk hummer, sjøkreps, kamskjell, norsk kråkebolle, norske østers med sitron, franske østers med prinsessekaviar og lime. Serveres med salat, brød og aioli.

Burgere
60. LAKSEBURGER | 259,-
Vår egen lakseburger, salat, pepperrotkrem og syltet rødløk. Serveres med pommes frites
61. HVALBURGER | 269,-
Vår egen hvalburger. Salat, peppersaus, tomat og rødløk. Serveres med pommes frites.
62. BIFFBURGER | 259,-
Lokalprodusert burger. Salat dressing, bacon, ost, tomat og syltet rødløk. Serveres med pommes frites.
63. FISH ME SIGNATURBURGER | 269,-
Lokalprodusert burger av storfe, ruccola, Fish Me signaturdressing og brie. Serveres med pommes frites.
64. VEGETARBURGER | 239,-
Salat, tomat, ost, avocado og syltet rødløk. Serveres med søtpotet fries.

Snacks
65. FISKEKAKER | 25,-/stk
Våre egne fiskekaker.
66. TEMPURA REKER | 22,-/stk
Villfanget.
67. FISKENUGGETS | 24,-/stk
68. FRITERT AKKAR | 22,-/stk

Smørbrød
70. REKER | 199,-
Håndpillede reker, majones, sitron, agurk, salat og Princess Caviar.
71. LAKS OG EGGERØRE | 189,-
Røkt laks fra eget røkeri, salat, agurk og eggerør
72. SKAGEN SMØRBRØD | 189,-
Vår egen skagenrøre, agurk og salat. Toppet med kaviar
Vi smører også gjerne etter dine ønsker. Spør din servitør.

Baguetter
80. LAKS OG EGGERØRE | 179,-
Røkt laks fra eget røkeri, agurk, salat og eggerøre.
81. REKER | 179,-
Håndpillede reker, majones, sitron, agurk, salat og Princess Caviar.
82. REKER, SKAGENRØRE OG LAKS | 199,-
Håndpillede reker, vår egen skagenrøre, agurk, salat, Kaviar, granateple, kapers og røkt laks fra eget røkeri.
83. OST OG SKINKE | 159,-
Lokalprodusert ost, agurk, salat, tomat og skinke.
84. VARMRØKT HVAL | 179,-
Varmrøkt hval fra vårt eget røkeri, agurk, ruccola, pæregele med chili, syltet rødløk og syltet agurk.
Vi smører også gjerne etter dine ønsker. Spør din servitør.

Desserter
90. VALGFRI ISKREMKULE | 40,-
Lokal og økologisk is fra Alm Gard
91. SJOKOLADEFONDANT | 115,-
Serveres med bringebær is
92. NAPOLEONSKAKE | 115,-
93. EPLEKAKE | 115,-
Serveres med is
94. OSTEKAKE | 115,-
95. VAFFEL | 89,-
Serveres med brunost, syltetøy og rømme
96. PEKAN PIE | 110,-
Ble du sulten nå?

Kontakt oss
Strandkaien 3
5013 Bergen
Tlf: 450 23 000
E-post: bookings@fishme.no
Våre åpningstider
Restaurant og Sushi
Mandag - Søndag 12-23
Fiskebutikk, Bakeri og Snack
Mandag -Søndag 10-19