Julemeny 2023

Julens smaker serveres nå i restauranten vår, og vi byr selvsagt på de klassiske og tradisjonsrike nasjonale rettene, og bergenske spesialiteter.

Nytt av året er også vår innholdsrike Sjømatbuffet som vi dekker opp til hver fredag og lørdag fra 10. november til 16. desember.

FORRETTER

Blini med løyrom og rømme

Blinis med løyrom | 250

Serveres med rømme, rødløk og gressløk

 

Rakfisk | 195

Servert med rødløk, rømme og lompe

HOVEDRETTER

Persetorsk servert med ertepurè, kokte poteter, bacon, beurre blanc og ørretkaviar

Pinnekjøtt | 545

servert med poteter, sjy og kålrabistappe

Lutefisk | 495

servert med poteter, ertepuré og bacon. (Ekstra servering 150,-)

 

Persetorsk | 495

servert med poteter, ertepuré, bacon, beurre blanc med akevitt og ørretkaviar

Reinsdyr lårtunge | 450

Servert med bacon, rosenkål, poteter og tyttebær

DESSERT

Multe

Multekrem | 130

 

 

Riskrem | 110

Ble du sulten nå?

Lutefisk med kokte poteter, bacon og ertepurè
Persetorsk servert med ertepurè, kokte poteter, bacon, beurre blanc og ørretkaviar
Pinnekjøtt med kålrabistappe, kokte poteter og sky
Logo Fish Me

Kontakt oss

Strandkaien 3
5013 Bergen
Tlf: 450 23 000
E-post: bookings@fishme.no

Våre åpningstider

Restaurant og Sushi

Mandag - Søndag 12-23

Fiskebutikk, Bakeri og Snack

Mandag -Søndag 09-19

 

 

Fish me i sosiale kanaler