Julemeny 2023
Julens smaker serveres nå i restauranten vår, og vi byr selvsagt på de klassiske og tradisjonsrike nasjonale rettene, og bergenske spesialiteter.
Nytt av året er også vår innholdsrike Sjømatbuffet som vi dekker opp til hver fredag og lørdag fra 10. november til 16. desember.
FORRETTER
Blinis med løyrom | 250
Serveres med rømme, rødløk og gressløk
Rakfisk | 195
Servert med rødløk, rømme og lompe
HOVEDRETTER
Pinnekjøtt | 545
servert med poteter, sjy og kålrabistappe
Lutefisk | 495
servert med poteter, ertepuré og bacon. (Ekstra servering 150,-)
Persetorsk | 495
servert med poteter, ertepuré, bacon, beurre blanc med akevitt og ørretkaviar
Reinsdyr lårtunge | 450
Servert med bacon, rosenkål, poteter og tyttebær
DESSERT
Multekrem | 130
Riskrem | 110
Ble du sulten nå?
Kontakt oss
Strandkaien 3
5013 Bergen
Tlf: 450 23 000
E-post: bookings@fishme.no
Våre åpningstider
Restaurant og Sushi
Mandag - Søndag 12-23
Fiskebutikk, Bakeri og Snack
Mandag -Søndag 09-19