Smaksmeny under Bergen Spiser
Det er klart for restaurantfestivalen Bergen Spiser igjen, og vi deltar selvsagt også denne gangen. I perioden 27. januar til 5. februar 2023 tilbyr vi 3 eller 7 retters smaksmenyer til en ekstra god pris.
Du kan velge mellom smaksmenyer basert på fisk eller skalldyr.
Smaksmeny Fisk
3-Retters Fiskemeny
1. Hjemmelaget Gravlaks med sennepssaus og brød.
2. Ovnsbakt Torsk med ovnsbakte poteter, salat og vinaigrette.
3. Pekanpai med krem og bær.
Pris: 350,-
7-Retters Fiskemeny
Forrett
1. Bergensk fiskesuppe toppet med grønnsaker. Serveres med smør og brød.
2. Hjemmelaget Gravlaks med sennepssaus og brød.
3. Røkt laks og røkt hval med pepperrot krem og flatbrød.
Hovedrett
4. Ovnsbakt Torsk med ovnsbakte poteter, salat og vinaigrette.
5. Hvalkjøtt med ovnsbakte poteter, salat og vinaigrette.
Dessert
6. Pekanpai med krem og bær.
7. Sitronpai med coulis og bær.
Pris: 700,-
Smaksmeny Skalldyr
3-Retters Skalldyrmeny
1. Franske østers serveres naturell med Princess Caviar og sitron.
2. Spesialtallerken. Krabbeklør, snøkrabbe, reker med salat og aioli.
3. Pekanpie med krem og bær.
Pris: 500,-
7-Retters Skalldyrmeny
Forrett
1. Franske østers serveres med Princess Caviar og sitron.
2. Kremet Blåskjell i hvitvin serveres med hvitløksbrød.
3. Skalldyrsuppe toppet med grønnsaker. Serveres med smør og brød.
Hovedrett
4. Spesialtallerken. Krabbeklør, snøkrabbe, reker med salat og aioli.
5. Lokalfanget sjøkreps med blåmuggost, smør, majones og brød.
Dessert
6. Pekanpie med krem og bær.
7. Sitronpie med coulis og bær.
Pris: 1000,-
Ble du sulten nå?
Kontakt oss
Strandkaien 3
5013 Bergen
Tlf: 450 23 000
E-post: bookings@fishme.no
Våre åpningstider
Restaurant og Sushi
Mandag - Søndag 12-23
Fiskebutikk, Bakeri og Snack
Mandag -Søndag 09-19