Meny
Se vår rikholdige restaurantmeny
Vi har fått helt ny meny! Sjekk ut det store utvalg av deilige retter fra både sjø og land.
FORRETTER
Gravlaks | 215
Vår egen marinerte laks, servert med sennepssaus og flatbrød.
Røkt fisk | 215
Et utvalg av våre røkte og marinerte spesialiteter. Serveres med tartarsaus, makrellmousse og flatbrød
Lokale smaker ost | 225
Et utvalg av lokale oster, servert med multesyltetøy og flatbrød
Lokale smaker kjøtt | 225
Et utvalg av lokalt kjøtt og spekepølser servert med flatbrød
Pannestekt kamskjell | 215
Serveres med beurre blanc saus og toppet med ørretkaviar
ØSTERS & CAVIAR
Norske østers
2 stk. 229 | 4 stk. 399 | 8 stk. 749
Serveres med mignonettesaus og sitron
Franske østers
3 stk. 235 | 6 stk. 399 | 12 stk. 749
Serveres med mignonettesaus og sitron, 3 stk
Rossini Sturgeon Caviar | 30 gram
Baerii 1190 | Oscietra 1450
Sturgeon Caviar serveres med blinis, rømme og rødløk
Kalix Løyrom | 30 gram | 490
Løyrom fra Kalix, servert med blinis, rømme og rødløk
SUPPER
Bergensk fiskesuppe | 199
Toppet med juliennegrønnsaker. Serveres med brød og smør
Hummersuppe | 299
Toppet med juliennegrønnsaker. Serveres med brød og smør
SALATER
Sjømatsalat | 299
Håndpillede reker, røkt laks og skagensalat. Toppet med kaviar, granateple, cherrytomater, agurk og sitron. Serveres med brød og smør.
Røkt hval | 299
Ruccola, blåmuggost, rødløk, valnøtter, syltet pære og søt chilisaus. Serveres med brød og smør.
Fish Me Skagen | 299
Vår egen skagenrøre serveres på en seng av ruccola og toppet med kaviar. Serveres med brød og smør.
Vegetarsalat | 249
Lokal ost, kikerter, valnøtter, rødbeter, kål, syltet rødløk, granateple og peppersaus. Serveres med brød og smør.
FISKERETTER
Ovnsbakt hvit fisk
Lysing/Brosme/Lyr | 385
Serveres med ovnsbakte poteter, brokkolini, beurre blanc og sprø sjøsalat.
Torsk/Piggvar/Kveite/Breiflabb | 485
Serveres med bakt potet, spinat med soltørket tomat, pinjekjerner, ertepuré og ørretkaviar.
Ovnsbakt laks | 465
Serveres med potetmos, asparges, hollandaise og sitron.
Fish & Chips | 319
Serveres med pommes frites, salat med vinaigrette og tartarsaus.
Klippfisk | 465
Serveres med bakt potet, asparges, ertepuré og bacon.
Alle hovedretter kan lages som halv porsjon til barn.
Du kan også velge fritt fra våre akvarier og fiskedisker – tilberedes etter dine ønsker med valgfritt tilbehør.
KJØTTRETTER
Reinsdyr| 485
Serveres med bakt potet, asparges og rødvinssaus.
Hvalbiff | 489
Serveres med potetstappe, karamelliserte rotgrønnsaker, og rødvinsaus
Alle hovedretter kan lages som halv porsjon til barn
BURGERE
Lakseburger | 299
Vår hjemmelagde lakseburger med salat, tartarsaus og syltet rødløk. Serveres med pommes frites.
Biffburger | 289
Vår hjemmelagde burger med salat, bacon, ost, tomat, syltet rødløk og aioli. Serveres med pommes frites
Fish Me signatur burger | 299
Vår hjemmelagde hvit fiskeburger med agurk, syltet rødløk og tartarsaus. Serveres med pommes frites
Vegetarburger | 239
Vegetarisk burger med salat, tomat, syltet rødløk og aioli. Serveres med pommes frites.
PASTARETTER
Vegatarpasta | 309
Pappardelle pasta med brokkolini, persille, spinat, soltørkede tomater og lokal ost.
Pasta a la Fish Me | 349
Pappardelle pasta med kremet hummersaus, blåskjell, reker, hummer og persille.
SKJELL
Kremet blåskjell | 319
Blåskjell i kremet hvitvinsaus. Servert med hvitløksbrød.
Spicy blåskjell | 339
Blåskjell i kremet chilisaus. Serveres med hvitløksbrød
SKALLDYR
Reketallerken | 409
Med sitron, majones og brød
Krabbeklør | 599
Med majones, sitron og salat med vinaigrette. Serveres med brød.
Krabbekjøtt (taskekrabbe) | 399
Med majones, sitron og salat med vinaigrette. Serveres med brød.
Lokalfanget sjøkreps |
1 pers. 590 /2. pers 1100
Grillet med hvitløksmør. Serveres med aioli, salat med vinaigrette og brød.
Norsk hummer |
1 pers. 1295/2. pers. 2495
Norske hummer fra akvariet vårt. Dampet naturlig eller gratinert med hvitløkssmør. Serveres med hollandaisesaus, salat med vinaigrette og brød.
Kongekrabbe
1 pers. 1395 /2. pers. 2695
Dampet kongekrabbe med hvitløks-tangsmør. Serveres med hollandaisesaus, salat med vinaigrette og brød.
SKALLDYRTÅRN
Nordatlantisk tallerken
1 pers. 795 / 2 pers. 1490
Snøkrabbe, krabbeklør og reker. Serveres kaldt med aioli, sitron, salat med vinaigrette og brød.
Fjordtallerken
1 pers. 1055 / 2 pers. 2000
Dampet snøkrabbe og sjøkreps med hvitløkstangsmør. Krabbekjøtt og kremete blåskjell. Serveres med aioli, sitron, salat med vinaigrette og brød.
Vikingtallerken
1 pers. 2190/2 pers. 4300
Dampet kongekrabbe, norske hummer og sjøkreps med hvitløks-tangsmør. Franske og norske østers, stekte kamskjell med kaviar. Serveres med aioli, hollandaisesaus, salat med vinaigrette og brød.
TILBEHØR OG SAUSER
Pommes frites | 69
Ovnsbakte poteter | 79
Potetstappe | 79
Dampet brokkolini | 79
Dampet asparges | 79
Brød | 60
Brød med smør | 79
Glutenfritt brød | 60
Salat | 79
Beurre Blanc saus | 49
Rødvinssaus | 49
Hollandaise saus | 49
Aioli | 35
Chillimajones | 35
Tartar | 35
Majones | 25
Sjøgressmør | 30
Sennepssaus | 30
SMØRBRØD
Reker | 269
Håndpillede reker, majones, sitron, agurk, smør og salat. Toppet med prinsessekaviar.
Laks og eggerøre | 249
Røkt laks, eggerøre, smør, salat og agurk.
Fish Me Skagen | 229
Vår egenblandede rekesalat, agurk, smør, sitron og toppet med prinsessekaviar
BAGUETTER
Reker | 179
Reker, majones, sitron, agurk, smør, salat og toppet med prinsessekaviar.
Røkelaks og eggerøre | 179
Røkelaks, eggerøre, salat, agurk og smør.
Reker, skagensalat og røkelaks | 199
Reker, vår egen skagensalat, røkelaks, agurk, sitron, smør og salat toppet med prinsessekaviar, granateple og kapers.
Ost og skinke | 179
Lokal ost og skinke, agurk, tomat, salat og smør.
Varmrøkt hval | 179
Varmtrøkt hval, agurk, smør, topped med pæresyltetøy, syltet rødløk, syltet agurk og granateple.
DESSERT
Assortert iskrem | 125
Velg 2 kuler
Sjokoladefondant | 165
Servert med iskrem
Eplekake | 185
Servert med iskrem
Jordbærkake | 185
.
Hjemmelaget kake | 185
.
Pekan pai | 155
Servert med ferske bær
Assortert kakeutvalg | 175
Spør vår servitør om dagens kakeutvalg
Ble du sulten nå?
Kontakt oss
Strandkaien 3
5013 Bergen
Tlf: 450 23 000
E-post: bookings@fishme.no
Våre åpningstider
Restaurant og Sushi
Mandag - Søndag 12-23
Fiskebutikk, Bakeri og Snack
Mandag -Søndag 09-19