Klar for Bergen Sjømatfestival 2023
13. – 19. februar er det klart for Bergen Sjømatfestival. Hos Fish Me har vi et spennende program med aktiviteter, spesialmeny og konkurranser.
Program Bergen Sjømatfestival
Hele uken 13. – 19. februar
Vi serverer nylaget, deilig plukkfisk i restauranten hele uken til kun 179,-
Onsdag 15. februar kl. 13-15
Verdensmesterskap i plukkfisk for kokker. Dette er et bransjearrangement hvor dyktige kokker skal konkurrere om å presentere den beste plukkfiskoppskriften.
Fredag 17. februar kl. 19-22 – Sjømat og sider
Denne dagen tilbyr vi en spesialkomponert meny hvor vi benytter sider fra Hardanger i rettene. Menyen kan bestilles som en 2-retters eller hver for seg.
Meny Sjømat og sider
Blåskjell i kremet sidersaus | 229,-
Bakt hvit fisk med ovnsbakte poteter, dampet broccoletti med basilikumsolje, konfiterte cherrytomater og smørsaus med sider. Velg mellom lyr, lysing og brosme til hovedretten | 340,-
Pris for 2-retters meny
Blåskjell i sider som forrett og hvit fisk som hovedrett | 409,-
Til rettene vil du får anbefalt nydelig sider fra Hardanger som følgesvenn.
Lørdag 18. februar kl. 10-17
Åpen sjømatdag for alle i Mathallen og på Fisketorget. Her er det massevis av spennende aktiviteter for både store og små. Du kan du blant annet delta på sushiverksted, løse sjømatrebus, delta i konkurranser og auksjoner, få inspirasjon fra dyktige sjømatkokker, klatre i klatretårn, padle kajakk på Vågen og møte redningsbåten Elias, bare for å nevne noe.
Ble du sulten nå?
Kontakt oss
Strandkaien 3
5013 Bergen
Tlf: 450 23 000
E-post: bookings@fishme.no
Våre åpningstider
Restaurant og Sushi
Mandag - Søndag 12-23
Fiskebutikk, Bakeri og Snack
Mandag -Søndag 09-19