Grillet skatevingefilet

Sjømat i denne oppskriften

Skate

Dette trenger du

  • 600 g skatefilet
  • 2 grønne epler
  • 100 g aromasopp eller villsopp
  • 250 g gresk yogurt
  • 0,5 dl kaldpresset rapsolje
  • 1 dl eplecidereddik
  • 100 g sukker
  • Salt

    Slik gjør du

    Stykk fileten i porsjonsbiter og legg på grill. Snu når den slipper grillrista. Når den slipper på andre siden også, flytt fisken over på kald sone og la den hvile.

    Kok opp sukker og eddik, og tilsett soppen. Skru av varmen og sett på lokk. La stå i 5 min, til den er ferdig.

    Kutt eplene opp i fyrstikktynne staver og bland med olje og salt.

    Legg fisken på en tallerken, dekk med eplestavene og legg på syltet sopp. Riv til slutt litt pepperrot over retten og server yoghurten ved siden av.

    Grillet skatevingefilet

    Kilde: Oppskrift og bilder: Smak av Kysten

    Logo Fish Me

    Kontakt oss

    Strandkaien 3
    5013 Bergen
    Tlf: 450 23 000
    E-post: bookings@fishme.no

    Våre åpningstider

    Restaurant og Sushi

    Mandag - Søndag 12-23

    Fiskebutikk, Bakeri og Snack

    Mandag -Søndag 10-19

    Fish me i sosiale kanaler