Klar for Bergen Sjømatfestival 2023

13. – 19. februar er det klart for Bergen Sjømatfestival. Hos Fish Me har vi et spennende program med aktiviteter, spesialmeny og konkurranser.  

Program Bergen Sjømatfestival

Hele uken 13. – 19. februar

Vi serverer nylaget, deilig plukkfisk i restauranten hele uken til kun 179,- 

Plukkfisk hos Fish Me

Onsdag 15. februar kl. 13-15

Verdensmesterskap i plukkfisk for kokker. Dette er et bransjearrangement hvor dyktige kokker skal konkurrere om å presentere den beste plukkfiskoppskriften.  

Fredag 17. februar kl. 19-22 – Sjømat og sider

Denne dagen tilbyr vi en spesialkomponert meny hvor vi benytter sider fra Hardanger i rettene. Menyen kan bestilles som en 2-retters eller hver for seg.

Meny Sjømat og sider

Blåskjell i kremet sidersaus | 229,-

Bakt hvit fisk med ovnsbakte poteter, dampet broccoletti med basilikumsolje, konfiterte cherrytomater og smørsaus med sider. Velg mellom lyr, lysing og brosme til hovedretten | 340,-

Pris for 2-retters meny
Blåskjell i sider som forrett og hvit fisk som hovedrett | 409,-

Til rettene vil du får anbefalt nydelig sider fra Hardanger som følgesvenn. 

Blåskjell i sider hos Fish Me
Hvit fisk med sidersaus hos Fish Me

Lørdag 18. februar kl. 10-17

Åpen sjømatdag for alle i Mathallen og på Fisketorget. Her er det massevis av spennende aktiviteter for både store og små. Du kan du blant annet delta på sushiverksted, løse sjømatrebus, delta i konkurranser og auksjoner, få inspirasjon fra dyktige sjømatkokker, klatre i klatretårn, padle kajakk på Vågen og møte redningsbåten Elias, bare for å nevne noe.

Sjekk ut fullstendig program for Bergen Sjømatfestival her

Sushikurs for barn hos Fish Me
VM i Persetorsk hos Fish Me

Ble du sulten nå?

Logo Fish Me

Kontakt oss

Strandkaien 3
5013 Bergen
Tlf: 450 23 000
E-post: bookings@fishme.no

Våre åpningstider

Restaurant og Sushi

Mandag - Søndag 12-23

Fiskebutikk, Bakeri og Snack

Mandag -Søndag 09-19

 

 

Fish me i sosiale kanaler