Skate Cesarsalat
Sjømat i denne oppskriften
Skate
Dette trenger du
- 150 gr skatefilet per person
- Salt
- Olivenolje
- 2 stk hjertesalat
- 50 gram skivet bacon
- 50 gram god lokal ost
- Dagsgammelt godt brød
- 2 dl god majones
- 1 ss finhakket ansjos
- 1 ts finhakket estragon
Slik gjør du
Legg skatefileten på et stekebrett med skinnsiden den. Dryss over litt salt og olivenolje. Dekk med plastfolie og bak skaten på 100 grader i 15 minutter.
Ta skaten ut av ovnen og la den avkjøle seg litt, før du enkelt skal kunne dra kjøttet av skinnet.
Vask bladene på hjertesalaten godt i kaldt vann og tørk av på papir.
Stek skivet bacon gyllent og sprøtt.
Lag sprø krutonger av det gamle brødet.
Bland sammen majones med estragon og ansjos. Bland så dette sammen med skatevinge kjøttet.
Server i hjertesalat bladene, toppet med krutonger, bacon og biter av lokal ost.
Kilde: Oppskriften er utviklet av Raymond Grimstad for Fish Me
Kontakt oss
Strandkaien 3
5013 Bergen
Tlf: 450 23 000
E-post: bookings@fishme.no
Våre åpningstider
Restaurant og Sushi
Mandag - Søndag 12-23
Fiskebutikk, Bakeri og Snack
Mandag -Søndag 09-19