Skate Cesarsalat

Sjømat i denne oppskriften

Skate

Dette trenger du

  • 150 gr skatefilet per person
  • Salt
  • Olivenolje
  • 2 stk hjertesalat
  • 50 gram skivet bacon
  • 50 gram god lokal ost
  • Dagsgammelt godt brød
  • 2 dl god majones
  • 1 ss finhakket ansjos
  • 1 ts finhakket estragon

    Slik gjør du

    Legg skatefileten på et stekebrett med skinnsiden den. Dryss over litt salt og olivenolje. Dekk med plastfolie og bak skaten på 100 grader i 15 minutter.

    Ta skaten ut av ovnen og la den avkjøle seg litt, før du enkelt skal kunne dra kjøttet av skinnet.

    Vask bladene på hjertesalaten godt i kaldt vann og tørk av på papir.

    Stek skivet bacon gyllent og sprøtt.

    Lag sprø krutonger av det gamle brødet.

    Bland sammen majones med estragon og ansjos. Bland så dette sammen med skatevinge kjøttet.

    Server i hjertesalat bladene, toppet med krutonger, bacon og biter av lokal ost.

    Skate cæsarsalat

    Kilde: Oppskriften er utviklet av Raymond Grimstad for Fish Me

    Logo Fish Me

    Kontakt oss

    Strandkaien 3
    5013 Bergen
    Tlf: 450 23 000
    E-post: bookings@fishme.no

    Våre åpningstider

    Restaurant og Sushi

    Mandag - Søndag 12-23

    Fiskebutikk, Bakeri og Snack

    Mandag -Søndag 10-19

    Fish me i sosiale kanaler